Jaa Google+:ssa:

Wasabilla maustettua kalaa

Ainekset (2 annosta)

Energiaa per annos: 2788 kJ / 666 kcal

  • 300 g kampasimpukoita tai vaaleaa kiinteää kalaa
  • 1/2 dl Kikkoman Soijakastiketta
  • 1 tl wasabia
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • öljyä paistamiseen
  • 250 g parsakaalin kukintoja
  • 1 iso punainen chili
  • 3 kevätsipulia
  • 125 g sokeriherneitä
  • 1/2 dl vettä
  • 1 nippu korianteria

Lisäksi

  • riisiä tai nuudeleita

Valmistusohje

Valmistusaika: 20 minuuttia

Sekoita soijakastike, wasabi ja inkivääri marinadiksi ja marinoi kalaa vähintään 30 minuuttia. Valuta kala ja säästä marinadi. Kääntele kala vehnäjauhoissa. Paista kalaa öljyssä wokkipannussa noin 3 minuuttia ja nosta se valumaan talouspaperin päälle. Suikaloi chili hienoksi, pilko kevätsipulit ja puolita sokeriherneet pitkittäin. Kaada pois suurin osa öljystä. Lisää vesi ja paista parsakaalinkukintoja 2 minuuttia. Lisää chili, kevätsipuli ja sokeriherneet ja paista vielä 1 minuutti. Kaada vesi pois ja lisää marinadi. Keitä kokoon ja nosta kala vihannesten päälle. Ripottele pääll silputtua korianteria.