Jaa Google+:ssa:

Kikhernepihvit

Ainekset (6 annosta)

Energiaa per annos: 1136 kJ / 271 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia
Marinointiaika: 8 tuntia

Liota kikherneitä vedessä 8 tuntia. Valuta liotetut kikherneet siivilässä, murskaa rakennetta rikki esim. haarukalla. Sekoita leivinjauhe ja ruokasooda vehnäjauhojen joukkoon. Sekoita kikherneet, 2 rkl vettä, kananmuna, puristettu valkosipulinkynsi, jauho-sooda-leivinjauheseos, Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike ja mausteet keskenään. Kuumenna öljy pannulla ja muotoile massasta pihvejä lusikan avulla. Paista pihvejä molemmin puolin muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Tarjoa kastikkeen, esim. yrteillä maustetun luonnonjogurtin kanssa.

Vinkki: Kuivattujen kikherneiden sijaan voit käyttää myös purkkikikherneitä.