Jaa Google+:ssa:

Katkarapuja chilikastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Chilikastike:

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Silppua valkosipuli, inkivääri ja purjo erittäin hienoksi. Soseuta kaikki chilikastikkeen ainekset keskenään. Kuori katkaravut, mutta jätä pyrstö ja pää paikalleen. Poista suolet. Taputtele katkaravut talouspaperilla kuiviksi ja sivele kevyesti Kikkomanin Tamari-soijakastikkeella. Paista katkarapuja kuumassa öljyssä, kunnes ne ovat vaaleanpunaisia. Nosta katkaravut pois pannulta. Soseuta chilikastike, kaada joukkoon katkaravut ja kiehauta. Lisää joukkoon hieman paahdettua seesamiöljyä.

Leikkaa pinaattikiinankaalin kerä 10 osaan ja kuullota hetki pannulla. Koristele halutessasi ohuilla kevätsipulirenkailla ja chilirouheella.

Vinkki: Jos et halua marinoida katkarapuja soijakastikkeella, voit myös käännellä ne perunajauhoissa ennen paistamista. Näin saat kastikkeesta myös hieman paksumpaa.