Jaa Google+:ssa:

Kasvissalaatti Ponzu-salaattikastikkeella

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1355 kJ / 324 kcal

  • 2 pyöreää keltaista kesäkurpitsaa
  • 200 g valkoisia papuja
  • 250 g palsternakkaa
  • 2 porkkanaa
  • appelsiineja
  • 200 g parsakaalia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 1/2 nippu ruohosipulia

Valmistusohje

Valmistusaika: 20 minuuttia

Kuori ja paloittele kasvikset. Paloittele parsakaali kukinnoiksi ja kaada kaikki kasvikset kiehuvaan veteen. Keitä 10 minuuttia, kaada keitinvesi heti pois ja nosta kasvikset salaattikulhoon. Hienonna ruohosipuli. (Keittämisen sijaan kasvikset voi myös höyryttää).

Sekoita öljy ja Ponzu-sitrussoijakastike hyvin keskenään ja kaada seos lämpimien kasvisten päälle. Tarjoile heti. Voit käyttää salaatissa vaihtoehtoisesti myös kukkakaalia, vihreitä papuja, parsaa jne.