Jaa Google+:ssa:

Kasvis-Temaki

Ainekset (3 annosta)

Energiaa per annos: 753 kJ / 180 kcal

  • 180 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
  • 30 g paprikaa, keltaisia ja punaisia
  • 60 g parsaa
  • 6 salaatinlehteä
  • 6 merileväarkkia
  • wasabia

Tarjoiluun: Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastiketta

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Mausta riisi viinietikalla valuta ja jäähdytä. Leikkaa merileväarkit puoliksi poikittain ja leikkaa myös reunoja hieman pois, noin 15x10 cm suorakulmioon. Aseta puolikas arkki kädellesi kiiltävä puolin alaspäin. Paina n. 30 g sushiriisiä merileväarkin vasemmalle puolelle ja levitä ohut kerros wasabia sen päälle. Leikkaa täyte (esim. kurkku, avokado, surimi) ohuiksi suikaleiksi ja asettele niitä levyn etureunaan. Rullaa noriarkki ja täyte tötterön muotoiseksi sushiksi. Sulje reunat pienellä määrällä riisiä ja nauti.