Jaa Google+:ssa:

Karitsan karetta Teriyaki-seesamikastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1801 kJ / 430 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 40 minuuttia

Kuori porkkanat ja huuhdo ne yhdessä herneenpalkojen ja maissien kanssa. Huuhdo myös persilja. Keitä kasviksia suolatussa vedessä n. 3–5 minuuttia.

Huuhdo karitsan kareet ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele kareet vehnäjauhossa ja paista öljyssä molemmin puolin n. 1 minuuttia. Kääri lihat alumiinifolioon ja anna vetäytyä n. 2–3 minuuttia.

Kaada Teriyaki-kastike pannulle ja kiehauta. Nosta kareet pannulle ja nostele kastiketta niiden päälle, jotta saat lihan pinnasta kiiltävän. Asettele perunamuusi ja kastikkeessa olevat karitsan kareet lautaselle ja tarjoile keitettyjen porkkanoiden, herneiden, maissin ja persiljan kera.