Jaa Google+:ssa:

Kanatäytteiset munakoisosiivut

Ainekset (4 annosta)

  • 1 pieni munakoiso
  • 1/2 kevätsipuli
  • 12 (pientä) putkivinokasta tai shiitake-sientä
  • Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
  • sinappia
  • salaattiöljyä
  • perunajauhoja
  • 200 g jauhettua kananlihaa
  • 80 g tofua
  • 1/2 purjo
  • 1 kananmunan valkuainen
  • 4 rkl pankojauhoja
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1/4 tl suolaa
  • valkopippuria

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Leikkaa kevätsipulit renkaiksi. Valmista täyte: Silppua purjo ja valuta tofu. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Jos taikina on liian löysää, lisää pankojauhoja. Leikkaa munakoiso 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Leivitä munakoisosiivut perunajauhoissa yhdeltä puolelta ja nosta kanatäytettä leivitetylle puolelle. Nosta täytteen päälle toinen munakoisosiivu leivitetty puoli täytettä vasten. Paista täytettyjä munakoisosiivuja kuumassa rasvassa molemmin puolin. Kun munakoiso on kypsää, nosta siivut pois pannulta, kaada pannulle Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastiketta ja kuumenna kastike. Glaseeraa munakoisosiivut kastikkeessa. Koristele nokareella sinappia ja ruohosipulilla. Tarjoa kuumana, paistettujen putkivinokkaiden kanssa.