Jaa Google+:ssa:

Kanatäytteiset kevätrullat à la Kikkoman

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1661 kJ / 397 kcal

  • 4 kanan rintafileetä
  • 4 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 2 rkl sherryä
  • 2 rkl saksanpähkinäöljyä
  • 1 punainen, 1 keltainen ja 1 vihreä paprika
  • 100 g keräkaalia
  • 50 g soijapavun ituja
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • suolaa
  • vastarouhittua pippuria
  • 8 levyä kevätrullataikinaa (saatavana aasialaisia ruokia myyvistä erikoisliikkeistä sekä elintarvikeliikkeistä)
  • 1 kananmunan keltuainen
  • rasvaa paistamiseen

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Puolita kanafileet ja sivele soijakastikkeesta, sherrystä sekä saksanpähkinäöljystä valmistetulla marinadilla. Huuhtele vihannekset ja leikkaa paprikat ja keräkaali ohuiksi siivuiksi. Ruskista kanafileet kuumassa öljyssä ja pidä ne lämpimänä. Ruskista vihannekset pannulle jääneessä paistinrasvassa, mausta suolalla ja pippurilla, ja anna vihannesten jäähtyä. Asettele taikinalevyt vierekkäin, ja laita jokaisen päälle puolikas kanafilee sekä vihanneksia. Taita ensin taikinalevyn yksi pääty täytteiden päälle, sitten oikea ja vasen reuna. Sivele reunoille kananmunan keltuaista ja pyöritä rullaksi. Paista kuumassa öljyssä, kunnes kevätrullat ovat kullanruskeita.

Tarjoile Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastikkeen kanssa.