Jaa Google+:ssa:

Kana-kasvispata

Ainekset (4 annosta)

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Poista broilerin koipireisistä luut ja leikkaa liha sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa myös tofu, sienet ja kasvikset yhtä suuriksi paloiksi. Keitä porkkanat puolikypsiksi. Jätä kiinankaali raa’aksi. Kiehauta kala- tai dashi-liemi kattilassa, lisää joukkoon liha, sienet ja porkkanat ja keitä kypsiksi. Jaa ruoka 10 kulhoon ja tarjoa dippikastikkeena Kikkomanin Seesamin kastike ja Ponzu-sitrussoijakastiketta.

Vinkki: Japanissa tällaiset pataruoat valmistetaan suoraan ruokapöydässä kaasukeitintä käyttämällä. Voit käyttää pataruoissa erilaisia aineksia kuten sianlihaa tai naudanlihaa, kalaa ja äyriäisiä sekä erilaisia kasviksia ja nuudeleita.