Jaa Google+:ssa:

Kalkkunasuikaleita ja sieniä kerma-soijakastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1684 kJ / 402 kcal

  • 3 kirsikkatomaattia
  • 240 g erilaisia sieniä (esim. herkkusieni, siitakesieni)
  • 3 vartta vihreää tankoparsaa
  • 480 g kalkkunan rintafileetä
  • suolaa
  • pippuria
  • vehnäjauhoja
  • öljyä
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl keskivahvaa sinappia
  • 3 rkl makeaa sinappia
  • 3 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • ruohosipulia

Valmistusohje

Valmistusaika: 25 minuuttia

Leikkaa tomaatit ja sienet neljään osaan ja paloittele parsa. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista kasvikset öljyssä. Siirrä kasvikset pois pannulta ja pidä lämpiminä. Leikkaa kalkkunan rintafileet suikaleiksi. Mausta kalkkunasuikaleet kevyesti suolalla ja pippurilla. Kääntele palat vehnäjauhoissa. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista kalkkunasuikaleet öljyssä. Nosta kalkkunat pois pannulta ja pidä lämpiminä.

Taputtele ylimääräinen rasva talouspaperilla pois paistinpannulta ja lisää pannuun kerma, sinappi ja luonnollisesti valmistettu soijakastike. Kiehauta seos. Lisää joukkoon lopuksi kalkkunasiivut ja kasvikset. Heiluttele pannua ja anna osan nesteestä haihtua. Tarjoa kastike haluamasi lisukkeen kanssa. Koristele ruohosipulilla.