Kalacarpaccio Ponzu-kastikkeella

Ainekset (4 annosta)Energiaa per annos: 679 kJ / 162 kcal |
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana. |
Valmistusohje
|
Sekoita Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja oliiviöljy keskenään. Leikkaa puhdistettu kala ohuiksi siivuiksi. Leikkaa sipulit erittäin ohuiksi renkaiksi ja huuhdo ne hyvin kylmässä vedessä. Leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi. Asettele kalasiivut lautasille ja koristele sipulirenkailla, retiisisiivuilla ja kirsikkatomaateilla. Pirskottele päälle lopuksi kastiketta.
Vinkki: Jos et saa sushiin sopivaa eli raakana syötävää kalaa, voit käyttää myös ohueksi leikattua keitettyä mustekalaa.
