Jaa Google+:ssa:

Seesaminsiemenillä kuorrutetut kanankoivet

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1 kJ / 0 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 20 minuuttia

Poista paprikoista kannat ja siemenet ja leikkaa 0,5 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla, kaada sipulit joukkoon ja paista 2 minuuttia. Lisää joukkoon paprikasiivut, sekoita hyvin ja anna kypsyä 5 minuuttia. Lisää joukkoon riisi ja sekoita 1 minuutin ajan. Kaada joukkoon 2,5 dl vettä ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää joukkoon sahramijauhe.

Levitä 2 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta kanankoipien päälle ja nosta kanankoivet erilliselle pannulle. Paista kanankoipia 3 minuuttia molemmin puolin, levitä loput kastikkeesta koipien päälle ja paista vielä 10 minuutin ajan välillä käännellen. Ripottele lopuksi seesaminsiemenet kanankoipien päälle, koristele hienoksi silputulla ruohosipulilla ja tarjoile paprikariisin kanssa.