Jaa Google+:ssa:

Kanan rintafileet

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1 kJ / 0 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 15 minuuttia

Kuori porkkanat ja valkosipulinkynnet ja leikkaa sokeriherneistä kovat kannat pois. Huuhtele ja valuta porkkanat, herneet ja parsat. Kuori ja paloitte parsat.

Kaada kiehuvaan veteen, anna kiehua 3 minuuttia ja kaada lopuksi keitinvesi pois.

Kuori inkivääri ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kaada pannulle neljään osaan pilkotut valkosipulinkynnet ja inkivääritikut. Paista 1 minuutin ajan, lisää joukkoon luonnollisesti valmistettu soijakastike ja kasvikset. Sekoita hyvin ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit joukkoon viimeisen 1 minuutin ajaksi. Leikkaa sitruunaruoho pituussuunnassa ohuiksi tikuiksi.

Kuumenna öljy pannulla, nosta kanan rintafileet pannulle paistumaan ja kaada joukkoon 2 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta. Paista fileitä molemmin puolin 2 minuuttia, lisää joukkoon loput kastikkeesta sekä sitruunaruoho ja paista vielä 4 minuuttia useasti käännellen. Tarjoile kuumana kasvisten kanssa.