Grillattu mangoa Ponzu-siirapissa, jäätelöä ja kookoshiutaleita

Ainekset (4 annosta)
|
Ponzu-siirappi:
Lisäksi:
|
Valmistusohje
Valmistusaika: 30 minuuttia |
Kaada hunaja, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja makea chilikastike pieneen kattilaan ja anna kiehua niin kauan, kunnes seos muuttuu siirapiksi.
Kuori mango ja leikkaa mangostapitkittäin kaksi puolikastasiten, että samalla poistuu mangonkivi. Sivele leikkauspintaan Ponzu-siirappia. Aseta mangon puolikkaat leikkauspinta alaspäin grilliin ja kypsennä, kunnes siirappi on karamellisoitunut.
Nosta grillatut mangon puolikkaat ja jäätelöpallot syviin lautasiin. Kaada päälle loput Ponzu-siirapista ja ripottele päälle lopuksi kookoshiutaleita.