Jaa Google+:ssa:

Grillattu mangoa Ponzu-siirapissa, jäätelöä ja kookoshiutaleita

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kypsää mangoa

Ponzu-siirappi:

Lisäksi:

  • 4 palloa vaniljajäätelöä
  • 1 kourallinen kookoshiutaleita

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Kaada hunaja, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja makea chilikastike pieneen kattilaan ja anna kiehua niin kauan, kunnes seos muuttuu siirapiksi.

Kuori mango ja leikkaa mangostapitkittäin kaksi puolikastasiten, että samalla poistuu mangonkivi. Sivele leikkauspintaan Ponzu-siirappia. Aseta mangon puolikkaat leikkauspinta alaspäin grilliin ja kypsennä, kunnes siirappi on karamellisoitunut.

Nosta grillatut mangon puolikkaat ja jäätelöpallot syviin lautasiin. Kaada päälle loput Ponzu-siirapista ja ripottele päälle lopuksi kookoshiutaleita.