Jaa Google+:ssa:

Glaseerattua ankanrintaa munakoison kera

Ainekset (4 annosta)

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Poista ankanrinnasta kalvot ja jänteet ja leikkaa nahkaan viiltoja. Paista ankanrinta molemmin puolin kovalla lämmöllä, nosta kansi päälle ja anna kypsyä, kunnes liha on roosan väristä. Nosta ankanrinta pois pannulta, kääri alumiinifolioon ja anna vetäytyä.

Poista öljy pannulta ja kaada pannulle 0,5 dl vettä. Leikkaa munakoiso 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Jos munakoisoviipaleet ovat liian isoja, jaa ne kahteen tai neljään osaan. Paista munakoisoviipaleet pannulla molemmin puolin.

Kaada Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike erilliselle pannulle. Leikkaa ankanrinta ohuiksi viipaleiksi ja kääntele viipaleet Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeessa siten, että ne ovat kokonaan kastikkeen peitossa.

Jaa munakoisoviipaleet lautasille ja nosta päälle glaseeratut ankkaviipaleet. Koristele nokareella appelsiinimarmeladia ja silputulla ruohosipulilla, ja ripottele päälle mustapippuria.