Jaa Google+:ssa:

Friteerattuja mustekalarenkaita makeassa kastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 701 kJ / 167 kcal

  • 2 mustekalaa
  • perunajauhoja tai maissitärkkelystä leivitykseen
  • öljyä friteeraukseen
  • persiljanlehtiä

Makea kastike:

Japanimme on suunniteltu japanilaisiksi tapasiksi. Vain kaksinkertaistaa kunkin ainesosan määrä ja voit käyttää sormenjälkiä pääruokana.

Valmistusohje

Poista mustekaloista nahat ja huuhdo. Leikkaa mustekalat 7–8 mm:n paksuisiksi renkaiksi. Kääntele renkaat ja lonkerot perunajauhoissa ja friteeraa 170 asteessa. Kiehauta Kikkoman-soijakastike kattilassa. Sekoita keskenään valkoviini liemi ja sokeri ja lisää seos kattilaan. Keitä vielä minuutin ajan. Koristele friteeratuilla persiljanlehdillä ja tarjoile.