Jaa Google+:ssa:

Espanjalainen tomaatti-paprikakeitto

Energiaa per annos: 686 kJ / 164 kcal

  • 2 punaista paprikaa
  • 2 sipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 10-12 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • rouhittua pippuria
  • 4 rkl ranskankermaa
  • 1 jalapeno

Valmistusohje

Valmistusaika: 40 minuuttia

Pese ja puolita paprikat, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Kuori sipulit sekä valkosipuli. Pilko sipuli ja jalapeno ja murskaa valkosipuli. Ruskista paprikat, sipuli sekä valkosipuli kuumassa öljyssä. Lisää joukkoon tomaatit, litra vettä sekä soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua n. 20 minuuttia. Soseuta keitto, mausta pippurilla ja tarjoile ranskankermalla koristeltuna. Säilykejalapenorenkaat sopivat myös keiton koristeeksi.