Jaa Google+:ssa:

Edamole

Ainekset (4 annosta)

  • 2 avokadoa (poista kuori ja kivi, ja leikkaa siivuiksi)
  • 1 kupillinen kuorittuja pakastettuja edamame-papuja (sulatettuna)
  • 2 valkosipulinkynttä hienoksi silputtuna
  • 75 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • ½ kupillinen sipulikuutioita
  • 2 tomaattia kuutioina
  •  ½ tl cayennepippuria
  • 1 limetin mehu
  • oliiviöljyä
  • tuoretta korianteria koristeluun

Valmistusohje

Murskaa avokadosiivut haarukalla. Kaada edamame-pavut, valkosipuli, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja limetin mehu tehosekoittimeen ja soseuta hienoksi seokseksi (lisää oliiviöljyä tarpeen mukaan). Lisää joukkoon murskatut avokadot. Sekoita joukkoon sipulit, tomaatit ja cayennepippuri. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään tunnin verran ennen tarjoilua.

Koristele tuoreella korianterilla, tomaatilla ja edamame-pavuilla ja tarjoile.