Jaa Google+:ssa:

Tonnikala-kapristahnalla täytetty ciabatta

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1527 kJ / 365 kcal

  • 1 ciabatta (n. 200 g)
  • 1 tlk tonnikalaa omassa liemessään (= 185 ml)
  • 8 kirsikkatomaattia
  • 2 öljyyn säilöttyä kuivattua tomaattia
  • 1 rkl pieniä kapriksia
  • 200 g tuorejuustoa
  • 4 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • vastarouhittua pippuria
  • 50 g rucolaa

Valmistusohje

Valmistusaika: 25 minuuttia

Leikkaa ciabatta kahteen osaan ja halkaise molemmat osat. Valuta tonnikalasta liemi. Huuhtele 4 kirsikkatomaattia ja pilko ne sekä kuivatut tomaatit pieniksi kuutioiksi. Leikkaa loput kirsikkatomaatit neljään osaan.

Sekoita keskenään tuorejuusto, tonnikala, tuoreet ja kuivatut tomaatit sekä kaprikset, ja mausta soijakastikkeella ja pippurilla.

Huuhtele rucola ja revi salaatinlehdet sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Aseta rucolasalaattia ja tomaatteja ciabatan päälle ja tarjoile tonnikala-kapristahnan kanssa.