Jaa Google+:ssa:

Chicken Burger

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 576 kJ / 138 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 minuuttia

Hakkaa broilerin rintafileet lihanuijalla tuorekelmun välissä 1–1,5 cm:n paksuisiksi. Kuumenna öljy isolla pinnoitetulla paistinpannulla ja paista broilerin rintafileitä 3–4 minuuttia molemmin puolin. Lisää joukkoon Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ja paista vielä muutama minuutti. Aseta jokaisen rintafileen päälle yksi juustosiivu ja anna juuston sulaa.

Laita sämpylän pohjaosan päälle salaatinlehtiä. Aseta broilerin rintafilee salaatin päälle ja pirskottele päälle lämmintä Teriyaki-kastiketta. Levitä 1 tl majoneesia sämpylän kanteen ja aseta majoneesin päälle pari jalapeñosiivua. Nosta sämpylän kansi lopuksi kootun hampurilaisen päälle.

Valmistus grillissä

Huuhtele broilerin rintafileet ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Hiero rintafileisiin öljyä ja paista grillissä 4 minuuttia molemmin puolin. Nosta fileet pois grillistä ja sivele Teriyaki-kastikkeella. Paista fileitä grillissä vielä muutaman minuutin ajan molemmin puolin ja pirskottele päälle vielä loput kastikkeesta. Aseta jokaisen rintafileen päälle yksi juustosiivu ja anna juuston sulaa. Nosta broilerin rintafilee sämpylän pohjaosan päälle.