Jaa Google+:ssa:

Butaniku no Shogayaki – possun etuselkää inkivääri-soijakastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1879 kJ / 449 kcal

  • ½ kaali (noin 0,5 litraa suokaloituna)
  • ½ porkkana
  • ¼ kurkku
  • 8 kirsikkatomaattia
  • 600 g possun etuselkää siivuina
  • ¼ nippu persiljaa
  • 1 dl majoneesia

Inkivääri-soijakastike:

Valmistusohje

Valmistusaika: 25 minuuttia

Leikkaa kaali ja porkkana ohuiksi suikaleiksi. Halkaise kurkku pitkittäin ja leikkaa 2–3 mm:n levyisiksi ohuiksi siivuiksi. Leikkaa tomaatit lohkoiksi.

Valmista seuraavaksi inkivääri-soijakastike. Kuori ja raasta inkivääri. Kaada kulhoon sake (tai valkoviini), soijakastike ja inkivääri, ja sekoita kaikki hyvin keskenään. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista lihasuikaleet kovalla lämmöllä molemmin puolin. Pyyhi ylimääräinen rasva talouspaperilla pois pannulta. Kaada inkivääri-soijakastike lihasuikaleiden joukkoon ja sekoita, kunnes lihan pinta on kiiltävä.

Asettele lautaselle lihasuikaleet, kaali-porkkanasalaatti ja nokare majoneesia. Koristele persiljalla ja tarjoile.