Jaa Google+:ssa:

Aasialaiset kukkakaaliwingsit

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 1888 kJ / 451 kcal

Kukkakaaliwingsit:

Lisäksi:

Valmistusohje

Valmistusaika: 45 minuuttia

Huuhdo ja paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Sekoita jauhot, noin 150 ml vettä ja soijakastike keskenään. Kääntele kukkakaalin kukinnot jauhoseoksessa ja aseta leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista kukkakaaleja uunissa 225 asteessa (kiertoilmalla 205 asteessa) n. 15 minuuttia.

Kuori ja purista valkosipulinkynnet. Valmista marinadi sekoittamalla valkosipuli, ketsuppi, Tamari-soijakastike, siirappi, inkivääri, öljy ja limetin mehu keskenään. Kääntele kuumat kukkakaaliwingsit marinadissa, nosta takaisin pellille ja paista vielä n. 5–10 minuuttia.

Poista kevätsipuleista kannat ja huonot varsiosat, huuhdo vedellä ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kiehauta kookosmaito ja maapähkinävoi kattilassa ja mausta limetin mehulla, soijakastikkeella ja chilijauheella. Koristele kukkakaaliwingsit kevätsipuleilla, seesaminsiemenillä ja korianterilla ja tarjoa kookoskastikkeen kanssa.