Jaa Google+:ssa:

Aasialainen kanasalaatti

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2356 kJ / 563 kcal

  • 150 g basmatiriisiä
  • 400 g kanan rintafileetä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 7 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
  • ripaus sokeria
  • vastarouhittua pippuria
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 200 g pakasteherneitä
  • 4 kevätsipulia
  • 1 mango
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 dl kevytmajoneesia
  • curryjauhetta
  • 60 g suolattuja cashew-pähkinöitä

Valmistusohje

Valmistusaika: 45 minuuttia

Valmista riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Huuhtele kanan rintafileet, taputtele fileet talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa kuutioiksi. Kuori valkosipuli ja purista puristimella soijakastikkeen joukkoon. Mausta sokerilla ja pippurilla. Sekoita keskenään 3 rkl soijakastikeseosta ja kananrintafileet, ja ruskista öljyssä. Keitä herneet vedessä ja valuta. Poista kevätsipuleista kannat ja varsien kärjet, huuhtele ja leikkaa renkaiksi. Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä siivuina. Puolita paprikat, poista siemenet ja huuhtele. Leikkaa paprika ja mango kuutioiksi. Sekoita keskenään majoneesi ja loput soijakastikkeesta, lisää muiden salaattiainesten joukkoon, ja mausta pippurilla ja curryjauheella. Hienonna cashew-pähkinät karkeasti, ripottele salaatin päälle ja tarjoile.