Jaa Google+:ssa:

Taatusti GMO-vapaita!

Meille raaka-aineidemme laatu ja alkuperä sekä luonnollinen tuotantotapa ovat erittäin tärkeitä. Laadukkailla ainesosilla on keskeinen merkitys, sillä ne antavat kaikille Kikkoman-soijakastikkeille niiden tyypillisen monipuolisen maun. Soijakastikkeemme eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita ja käytämme ainoastaan GMO-vapaita soijapapuja. Näin voidaan tarjota turvallinen makunautinto ilman geenitekniikkaa.

Mitä GMO-vapaa oikeastaan tarkoittaa?

Lyhenne ”GMO” tarkoittaa geenimuunneltua organismia. Kikkoman käyttää ainoastaan soijapapuja, jotka ovat ”GMO-vapaita” eli ne on ”tuotettu ilman geenimuuntelua”. Tämä on selvä merkki hyvästä laadusta.

Mistä tunnistan geenimuunnellut elintarvikkeet?

EU:ssa kaikki elintarvikkeet, ainesosat ja lisäaineet, jotka on valmistettu suoraan geenimuunnelluista kasveista, on merkittävä vastaavasti. Muuntogeeniset elintarvikkeet tunnistaa ainesosaluettelossa tai pakkausetiketissä olevasta merkinnästä ”muuntogeeninen” tai ”valmistettu muuntogeenisestä ...” (esim. maissista). Tämä ei kuitenkaan koske eläinkunnan tuotteita kuten lihaa, maitoa tai kananmunia. Voimme kuitenkin ilolla kertoa, että Kikkoman-soijakastikkeet ovat taatusti GMO-vapaita!