Jaa Google+:ssa:

Havaijilainen keittiö

Aloha! Modernissa havajilaisessa keittiössä yhdistyvät useat eri ruokakulttuurit. Se on saanut vaikutteita myös japanilaisesta keittiöstä – tästä esimerkkinä on saaren tunnetuin ruoka eli poke-kulho. Uusi Kikkomanin Poke-kastike sopii erinomaisesti tämän perinteisen havajilaisen ruoan valmistukseen!

lisää

Aasian monipuolinen nuudelivalikoima

Ovatko erilaiset nuudelit sinulle jo tuttuja? Oletko koskaan kuullut soba-, udon- tai ramen-nuudeleista? Entä sanooko sinulle shirataki-nuudelit mitään? Kikkoman näyttää, millaisia jännittäviä nuudelivaihtoehtoja erityisesti japanilaisesta keittiöstä löytyy.

lisää

Soijakastike jälkiruoissa

Kaipaatko myös jälkiruokiin täyteläistä umami-makua? Mausta kakut, mousset, suklaaherkut ja jäätelöt Kikkomanin luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella!

lisää

Säilöntä ja pikkelöinti

Säilöntä ja pikkelöinti ovat kätevä tapa saada sesonkihedelmät ja -kasvikset säilymään pidempään, Kokeile itse ja ihastu uusiin resepteihimme.

lisää

Itse tehtyä japanilaista sushia

Mitäpä, jos viettäisit tänä talvena sushi-iltaa ystäviesi kanssa? Tai valmistaisit joulun pyhinä perheesi kanssa susheja? Videoillamme näytämme, miten valmistat mm. nigiri- ja makisusheja. Vietä hauskoja hetkiä sushien valmistuksen parissa – yhdessä Kikkomanin kanssa.

lisää

Videot

Reseptit [+k]

Mitä haluaisit
kokata?

Tilaa reseptiuutiskirje

Tilaa reseptiuutiskirje

Lisätietoja sisällöistä, kirjautumisesta, lähettämisestä ja tilauksen peruuttamisesta on tietosuojaselosteessamme.