Jaa Google+:ssa:

Aasian monipuolinen nuudelivalikoima

Ovatko erilaiset nuudelit sinulle jo tuttuja? Oletko koskaan kuullut soba-, udon- tai ramen-nuudeleista? Entä sanooko sinulle shirataki-nuudelit mitään? Kikkoman näyttää, millaisia jännittäviä nuudelivaihtoehtoja erityisesti japanilaisesta keittiöstä löytyy.

lisää

Soijakastike jälkiruoissa

Kaipaatko myös jälkiruokiin täyteläistä umami-makua? Mausta kakut, mousset, suklaaherkut ja jäätelöt Kikkomanin luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella!

lisää

Lisää kalaa ruokavalioosi!

Kala on hyvä proteiinin ja terveellisten Omega-3 rasvahappojen lähde. Lisäksi sillä saa herkullista vaihtelua ruokavalioon. Katso maukkaat kalareseptimme täältä!

lisää

Säilöntä ja pikkelöinti

Säilöntä ja pikkelöinti ovat kätevä tapa saada sesonkihedelmät ja -kasvikset säilymään pidempään, Kokeile itse ja ihastu uusiin resepteihimme.

lisää

Itse tehtyä japanilaista sushia

Mitäpä, jos viettäisit tänä talvena sushi-iltaa ystäviesi kanssa? Tai valmistaisit joulun pyhinä perheesi kanssa susheja? Videoillamme näytämme, miten valmistat mm. nigiri- ja makisusheja. Vietä hauskoja hetkiä sushien valmistuksen parissa – yhdessä Kikkomanin kanssa.

lisää

Meksikon makuja aasialaisella vivahteella

Luonnollisesti valmistetulla Kikkoman-soijakastikkeella voit vahvistaa erilaisten perinteisten ruokien makuja – olipa kyse lähes minkä maan ruoasta tahansa. Monikäyttöisyytensä ansiosta se sopii erinomaisesti esimerkiksi meksikolaisiin ruokiin. Kokeile vaikkapa chili con carnea, fajitaksia tai salsa-kastiketta aasialaisella vivahteella!

lisää

Luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike

Tiesitkö, että Kikkoman soijakastike on saatavilla myös luomuna? Tuotannossa käytetään vain sertifioituja luomuraaka-aineita. Luomusoijakastikkeen maku on yhtä herkullinen ja  täyteläinen kuin perinteisen soijakastikkeen. Ja kuten kaikki Kikkomanin soijakastikkeet: luomusoijakastike sopii kaikentyyppisiin ruokiin.

lisää

Videot

Reseptit [+k]

Mitä haluaisit
kokata?

Tilaa reseptiuutiskirje

Tilaa reseptiuutiskirje

Lisätietoja sisällöistä, kirjautumisesta, lähettämisestä ja tilauksen peruuttamisesta on tietosuojaselosteessamme.