Jaa Google+:ssa:

Umami-makua joulupöytään

Joulu on vuoden kulinaarinen kohokohta. Kikkomanin reseptikokoelmasta löydät inspiraatioita joulun juhlaruokiin. Yhden vinkin haluamme vielä antaa: pieni loraus Kikkoman-soijakastiketta antaa jokaiseen jouluruokaan umami-makua ja siten herkullisen loppusilauksen.

lisää

Tunnetko shabu-shabun?

Ohuen ohueksi leikattua naudanlihaa, kiinankaalia, porkkanaa, sieniä ja muita kasviksia – näistä aineksista valmistetaan japanilainen fondue shabu-shabu. Kikkoman kertoo, miksi tämä rennoissa tunnelmissa nautittava ruoka on niin suosittua ja mitkä Kikkoman-kastikkeet siihen sopivat.

lisää

Toisenlaista fondueta – Kikkoman-kastikkeilla

Perinteisen, shabu-shabu-tyylisen fonduen valmistaminen on helppoa! Kikkoman esittelee kolme upeaa reseptiä eurooppalaisesta klassikosta japanilaisella vivahteella.

lisää

Yhdestä pavusta on moneksi

Tofu, soijakastike, miso, edamame, soijamaito, -jauho ja -öljy – kaikki nämä valmistetaan soijapavuista! Soijatuotteet eivät ole suosittuja ainoastaan Aasiassa, vaan niiden suosio kasvaa kaikkialla maailmassa. Lue lisää tästä monipuolisesta pavusta ja kokeile erilaisia reseptejä, joissa on käytetty soijaa ja Kikkoman-soijakastikkeita.

lisää

Nopeita reseptejä kesään

Kesällä tekee mieli valmistaa nopeasti jotain kevyttä ja raikasta ruokaa. Kauden ainekset ja Kikkoman-soijakastikkeiden raikas mausteisuus ovat erinomainen yhdistelmä, joka antaa mukavasti energiaa mihin aikaan päivästä tahansa.

lisää

Videot

Reseptit [+k]

Mitä haluaisit
kokata?

Tilaa reseptiuutiskirje

Tilaa reseptiuutiskirje

Lisätietoja sisällöistä, kirjautumisesta, lähettämisestä ja tilauksen peruuttamisesta on tietosuojaselosteessamme.