Jaa Google+:ssa:

Kevyitä ja raikkaita salaatteja Kikkoman-kastikkeilla

Kikkomanin soija- ja erikoiskastikkeet sopivat ihanteellisesti salaattikastikkeisiin ja vinaigretteihin. Valmista monipuolisia salaattikastikkeita ja vinaigretteja Kikkomanin soijakastikkeista tai muista kastikkeista, kuten Ponzu-sitrus-, Ponzu-appelsiini- tai Ponzu-chilisoijakastikkeista. Nauti Kikkoman-kastikkeilla maustetuista kesäsalaateista!

lisää

Käy katsomassa reseptivideoitamme ja poimi ideoita grillaukseen!

Vähärasvaiset Kikkoman-kastikkeet sopivat ihanteellisesti grilliruokiin. Dippaa grilliruokaa ketsupin sijaan Kikkoman-kastikkeisiin tai käytä pihvien, kalan ja kasvisten marinoinnissa erilaisia Kikkoman-soijakastikkeita. Reseptivideoillamme näytämme, miten loihdit todellisia grilliherkkuja!

lisää

Havaijilainen keittiö

Aloha! Modernissa havajilaisessa keittiössä yhdistyvät useat eri ruokakulttuurit. Se on saanut vaikutteita myös japanilaisesta keittiöstä – tästä esimerkkinä on saaren tunnetuin ruoka eli poke-kulho. Uusi Kikkomanin Poke-kastike sopii erinomaisesti tämän perinteisen havajilaisen ruoan valmistukseen!

lisää

Soijakastike jälkiruoissa

Kaipaatko myös jälkiruokiin täyteläistä umami-makua? Mausta kakut, mousset, suklaaherkut ja jäätelöt Kikkomanin luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella!

lisää

Aasian monipuolinen nuudelivalikoima

Ovatko erilaiset nuudelit sinulle jo tuttuja? Oletko koskaan kuullut soba-, udon- tai ramen-nuudeleista? Entä sanooko sinulle shirataki-nuudelit mitään? Kikkoman näyttää, millaisia jännittäviä nuudelivaihtoehtoja erityisesti japanilaisesta keittiöstä löytyy.

lisää

Videot

Reseptit [+k]

Mitä haluaisit
kokata?

Tilaa reseptiuutiskirje

Tilaa reseptiuutiskirje

Lisätietoja sisällöistä, kirjautumisesta, lähettämisestä ja tilauksen peruuttamisesta on tietosuojaselosteessamme.