Jaa Google+:ssa:

Meksikon makuja aasialaisella vivahteella

Luonnollisesti valmistetulla Kikkoman-soijakastikkeella voit vahvistaa erilaisten perinteisten ruokien makuja – olipa kyse lähes minkä maan ruoasta tahansa. Monikäyttöisyytensä ansiosta se sopii erinomaisesti esimerkiksi meksikolaisiin ruokiin. Kokeile vaikkapa chili con carnea, fajitaksia tai salsa-kastiketta aasialaisella vivahteella!

lisää

Nopeita välipaloja arkeen

Street food eli katuruoka on tällä hetkellä kaikkien huulilla. Muun muassa hampurilaisia, wrappeja ja grillivartaita myyvät myyntivaunut houkuttelevat kokeilemaan erilaisia ruokia – ja niiden herkulliset pikkusyötävät avaavat ovia uusiin makumaailmoihin. Tutustu reseptikokoelmaamme ja lähde mukaan makujen tielle!

lisää

Luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike

Tiesitkö, että Kikkoman Soy Sauce on saatavilla myös orgaanisina? Tuotannossa käytetään vain varmennetun laadun orgaanisia ainesosia. Se on kevyesti aromaattinen ja maku on täyteläinen kuin luonnollisesti valmistettu soijakastike. Ja kuten kaikki soijakastikkeet: Kikkoman luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike sopii kaikentyyppisiin ruokiin.

lisää

Soijakastike + sitruuna = Ponzu!

Kun soijakastikkeeseen lisätään sitruunaa, syntyy yksi Japanin suosituimmista maustekastikkeista: Ponzu! Pirskottele grillatun lihan päälle vain muutama pisara Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta tai käytä sitä suoraan dippinä! Kastikkeen pirteä maku ja raikkaat aromit loihtivat todellisen makuelämyksen.

lisää

Soijakastikkeesta on moneen!

Soijakastikkeella on monia hyviä ominaisuuksia. Sen avulla aineksista voi esimerkiksi poistaa niiden tyypilliset hajut: marinoi aineksia hetki tai pirskottele soijakastiketta ainesten päälle, ja ainekset tuoksuvat jälleen tuoreelle. Soijakastikkeella on myös bakteerien kasvua estävä vaikutus, joten se sopii täydellisesti roseeksi paistetun lihan, tuoreen kalan tai äyriäisten kanssa.

lisää

Helppoa kesäruokaa

Kuumalla helteellä maistuu kevyt, nopeasti ja helposti valmistettava ruoka. Tällainen on esimerkiksi Kikkomanin lohi-riisi-avokadokulho. Sen reseptin sekä muita kevyitä ruokareseptejä löydät Reseptit-sivuiltamme.

lisää

Videot

Reseptit [+k]

Mitä haluaisit
kokata?

Tilaa reseptiuutiskirje

Tilaa reseptiuutiskirje

Lisätietoja sisällöistä, kirjautumisesta, lähettämisestä ja tilauksen peruuttamisesta on tietosuojaselosteessamme.