Jaa Google+:ssa:

Opi maustamaan kuin ammattilainen

Haulatko oppia uusia niksejä ruuan laittoon. Lue täältä maustamisvinkkejä ja mausta kuin ammattilainen.

lisää

Kokkaa Kikkomanin kanssa ♥ ♥ ♥

Kikkoman Luonnollisesti valmistettu soijakastike on yllättävän monipuolinen maustaja. Voit käyttää sitä miltei mihin tahansa ruokalajiin ja eri tavoilla. Katso tästä miten.

Katso nyt!

Luonnollisesti valmistettu Luomusoijakastike

Tiesitkö, että Kikkoman soijakastiketta saa myös luomuna? Sen maku ja aromaattisuus ovat yhtä täyteläiset ja herkulliset kuin perinteisessäkin soijakastikkeessa.

lisää

Soijakastike + sitruuna = Ponzu!

Kun soijakastikkeeseen lisätään sitruunaa, syntyy yksi Japanin suosituimmista maustekastikkeista: Ponzu! Pirskottele grillatun lihan päälle vain muutama pisara Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta tai käytä sitä suoraan dippinä! Kastikkeen pirteä maku ja raikkaat aromit loihtivat todellisen makuelämyksen.

lisää

Soijakastikkeesta on moneen!

Soijakastikkeella on monia hyviä ominaisuuksia. Sen avulla aineksista voi esimerkiksi poistaa niiden tyypilliset hajut: marinoi aineksia hetki tai pirskottele soijakastiketta ainesten päälle, ja ainekset tuoksuvat jälleen tuoreelle. Soijakastikkeella on myös bakteerien kasvua estävä vaikutus, joten se sopii täydellisesti roseeksi paistetun lihan, tuoreen kalan tai äyriäisten kanssa.

lisää

Helppoa kesäruokaa

Kuumalla helteellä maistuu kevyt, nopeasti ja helposti valmistettava ruoka. Tällainen on esimerkiksi Kikkomanin lohi-riisi-avokadokulho. Sen reseptin sekä muita kevyitä ruokareseptejä löydät Reseptit-sivuiltamme.

lisää

Grillikauden parhaat kastikkeet

Kesän grillikauteen kuuluvat ehdottomasti Kikkomanin Teriyaki-kastikkeet! Ne soveltuvat erinomaisesti valmismarinadiksi lihalle, kalalle ja kasvikselle sekä myös grilliruoan dippikastikkeeksi. Kokeile ja nauti!

lisää

Monipuolinen soijakastike

Kikkoman-soijakastike antaa salaattikastikkeisiin, dippeihin ja omatekoisiin marinadeihin mukavan lisäsäväyksen. Tulet ihastumaan sen makuun: sekoita soijakastiketta, öljyä, viinietikkaa sekä haluamiasi mausteita ja nauti monipuolisten makujen maailmasta.

lisää

Videot

Reseptit [+k]

Mitä haluaisit
kokata?

Tilaa reseptiuutiskirje

Tilaa reseptiuutiskirje

Lisätietoja sisällöistä, kirjautumisesta, lähettämisestä ja tilauksen peruuttamisesta on tietosuojaselosteessamme.