Kikkoman-soijakastike: taatusti GMO-vapaa!

Kikkomanin soijapavut: täysin ilman geenitekniikkaa

Meille raaka-aineidemme laatu ja alkuperä sekä luonnollinen tuotantotapa ovat erittäin tärkeitä. Laadukkailla raaka-aineilla on keskeinen merkitys, sillä ne antavat kaikille Kikkoman-soijakastikkeille niiden tyypillisen monipuolisen maun. Kastikkeemme eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita ja käytämme ainoastaan GMO-vapaita soijapapuja. Näin voidaan tarjota turvallinen ja herkullinen makunautinto ilman geenitekniikkaa.

GMO-vapaa vai ei? Sen tunnistaa etiketistä

Lyhenne ”GMO” tarkoittaa geenimuunneltua organismia. Kikkoman käyttää ainoastaan soijapapuja, jotka ovat ”GMO-vapaita” eli ne on ”tuotettu ilman geenitekniikkaa”. Tämä on selvä merkki hyvästä laadusta. EU:ssa kaikki elintarvikkeet, ainesosat ja lisäaineet, jotka on valmistettu suoraan geenimuunnelluista kasveista, on merkittävä vastaavasti. Ne tunnistaa ainesosaluettelossa tai pakkausetiketissä olevasta merkinnästä ”muuntogeeninen” tai ”valmistettu muuntogeenisestä...”. Tämä ei kuitenkaan koske eläinkunnan tuotteita kuten lihaa, maitoa tai kananmunia. Voimme siis ilolla ilmoittaa, että Kikkoman-soijakastikkeet ovat taatusti GMO-vapaita!

Tiesitkö jo?

Kikkoman-soijakastike sisältää vain neljää huolellisesti valittua raaka-ainetta: vettä, soijapapuja, vehnää ja suolaa. Se valmistetaan ilman keinotekoisia lisäaineita – ja siitä huolimatta se tarjoaa täyttä makua!