Luonnolliset raaka-aineet

Kikkoman rakastaa luonnollisuutta!

Neljä puhdasta raaka-ainetta, ilman piilotettuja lisäaineita

Yhä useampi pyrkii elämään terveellisesti sekä kiinnittämään huomiota elintapoihinsa. Tämä tarkoittaa terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion noudattamista sekä mahdollisimman puhtaiden, keinotekoisia lisäaineita tai arominvahventeita sisältämättömien elintarvikkeiden – eli luonnollisten elintarvikkeiden – käyttöä. Juuri tällaisia tuotteita Kikkoman on tarjonnut soijakastikkeiden ystäville ympäri maailmaa jo usean vuosikymmenen ajan. Kikkoman-soijakastike koostuu nimittäin vain neljästä huolellisesti valitusta raaka-aineesta eli vedestä, soijapavuista, vehnästä ja suolasta. Se tarjoaa täyttä makua – ilman keinotekoisia lisäaineita.

Soijapapujen, vehnän ja muiden raaka-aineiden merkitys

Kikkoman-soijakastikkeen tärkein raaka-aine on soijapapu, sillä Kikkoman-soijakastikkeen ainutlaatuiset ominaisuudet ovat peräisin soijapapujen sisältämästä proteiinista. Vehnän sisältämät hiilihydraatit puolestaan antavat Kikkoman-soijakastikkeelle sen hienon aromin ja tietynlaisen makeuden. Suola liuotetaan veteen, ja tämä suolavesiliuos säännöstelee bakteerien kasvua käymisprosessin aikana sekä toimii luonnollisena säilöntäaineena. Tämän vuoksi Kikkomanin ei tarvitse lainkaan käyttää keinotekoisia säilöntäaineita eikä lisäaineita.

100-prosenttisesti luonnollista – raaka-aineista aina makuun asti

Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike soveltuu mitä erilaisimpiin ruokiin, valmistitpa sitten raikkaita salaatteja tai herkullisia liha-, kana- tai kalaruokia. Se on täydellinen jokapäiväinen mauste, sillä se ei peitä kasvisten, lihan ja muiden ainesten omaa makua. Viiden perusmaun eli makean, happaman, suolaisen, karvaan ja umamin tasapainoinen yhdistelmä hivelee makuhermoja. Tämän ansiosta soijakastike tuo täyteläistä makua niin aasialaisiin ruokiin kuin perinteisiin kotiruokiin. Ja lisäksi sen ravintoarvot ovat ensiluokkaiset! Kikkoman-soijakastike sisältää 0 % rasvaa ja vain vähän kaloreita. Se on täydellinen valinta niille, jotka Kikkomanin tavoin rakastavat luonnollisuutta.

Tiesitkö jo?

Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike valmistetaan yli 300 vuotta vanhan reseptin mukaan luonnollisen käymisprosessin avulla. Käymisprosessi kestää kuusi kuukautta, jonka jälkeen neljästä raaka-aineesta valmistettu Kikkoman-soijakastike on valmis – ja tämä odottaminen kannattaa. Vakuutu itse soijakastikkeen puhtaudesta ja luonnollisuudesta. Sen ainesosat löydät tuote-etiketistä...