Kikkoman Panko – japanilaistyylinen rapea korppujauho

vegaaninen
Saatavilla olevat koot

Kikkoman Panko – japanilaistyylinen rapea korppujauho on todellinen keittiön monitaituri: se sopii keittämiseen, leivontaan, paistamiseen ja friteeraukseen ja antaa erityistä rapeutta niin tavallisiin kuin myös eri maiden ruokiin. ”Panko” tulee japanilaisista sanoista ”pan” (leipä) ja ”ko” (jauho), ja se valmistetaan erityisestä vaaleasta, kuorettomasta leivästä, joka jauhetaan erittäin hienoksi ja kuivataan. Näin saadaan aikaan erittäin hienojakoista jauhoa, joka on kevyempää ja ilmavampaa kuin tavallinen korppujauho. Kikkoman Panko – japanilaistyylisen rapean korppujauhon etuna on, että se imee itseensä vähemmän öljyä ja rasvaa. Näin paistetusta ja friteeratusta ruoasta tulee kevyempää ja rapeampaa.

Japanilaistyylisillä rapeilla Kikkoman Panko -korppujauhoilla voit korvata mainiosti tavalliset korppujauhot, ja voit käyttää niitä todella monipuolisesti. Ne sopivat erinomaisesti esim. japanilaisen tonkatsun (paistettu porsaanleike) sekä erilaisten leikkeiden ja kasvisten leivitykseen. Pankojauhoilla saat sidottua myös erittäin hyvin jauheliha- tai kasvispihvit, jauhelihamurekkeen sekä erilaiset täytteet ja taikinat yhteen. Pankojauhot tekevät ihmeitä myös keittoihin ja kastikkeisiin: lisäämällä pari ruokalusikallista pankojauhoja, saat niihin erityistä sakeutta. Kikkoman Panko – japanilaistyylinen rapea korppujauho on maustamatonta, joten se sopii ihanteellisesti myös erilaisiin makeisiin ruokiin: Käyttämällä piirakoissa tai kakkupohjassa pankojauhoja saat niihin erityistä rapeutta, ja friteerattuihin jälkiruokiin loihdit pankojauhoilla täydellisen rapean taikinakuoren.

Tämä Kikkoman-tuote sopii vegaaneille.

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.