
Glukoosifruktoosisiirappi, vesi, väkiviinaetikka, fermentoitu riisimaustekastike (vesi, riisi, etanoli, suola).
Miksi tämä kastike?
- Maku: makea
- Koostumus: nestemäinen, siirappinen
Kikkoman mirin-tyylinen makea kastike on monipuolinen siirappimainen maustekastike, jonka innoittajana on vuosisatoja tunnettu japanilainen mirin-riisiviini.
Maustekastiketta voi käyttää sokerin sijaan, ja se korostaa lihan ja kasvisten makua. Se antaa ruokaan mietoa, tasapainoista makeutta ja mehevyyttä ja tekee siitä erityisen maukasta.
Kikkomanin makea maustekastike sopii täydellisesti marinadeihin, wokkiruokien maustamiseen ja herkullisiin dippeihin. Yhdessä soijakastikkeen, mison tai etikan kanssa se tuo ruokaan syvyyttä ja moniulotteisuutta. Matalan alkoholipitoisuutensa ansiosta se on ihanteellinen maustekastike ammattikeittiöille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen autenttisia japanilaisia makuja.