Jaa Google+:ssa:

Teriyakilla glaseeratut lampaankyljykset

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 631 kJ / 151 kcal

  • 300 g lampaankaretta
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 kevätsipuli
  • 1 timjamin varsi
  • 1 dl Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastiketta
  • 2 tl paahdettuja kuorittuja valkoisia seesaminsiemeniä
  • muutama esikypsennetty Edamame-soijapapu

Valmistusohje

Poista kareesta kalvot ja jänteet. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy padassa, lisää pannulle valkosipulit ja timjami ja ruskista kare padassa. Nosta kansi päälle ja kypsennä uunissa, kunnes liha on sisältä kauniin roosan väristä. Leikkaa lampaankare kyljyksiksi.

Puhdista pata. Kaada pataan seesaminsiemenet ja paahda kevyesti. Kaada joukkoon Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastike ja lämmitä kastike alhaisella lämmöllä. Nosta lampaankyljykset pataan ja valele kyljykset molemmin puolin glaseerauskastikkeella. Koristele valkosipulilla, timjamilla ja Edamame-pavuilla.