Jaa Google+:ssa:

Paistettua munakoisoa japanilaisessa kastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 487 kJ / 116 kcal

Valmistusohje

Pilko retikka pieniksi paloiksi, huuhtele juoksevan veden alla ja purista ylimääräinen vesi pois. Silppua ruohosipuli. Soseuta retikka ja inkivääri hienoksi soseeksi. 

Kuutioi munakoiso sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja paista öljyssä pannulla. Nosta paistetut munakoisokuutiot talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois. Kaada kattilaan kalaliemi, mirin, sokeri ja luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja kiehauta. Jaa munakoisokuutiot lautasille, nosta viereen nokare retikka-inkiväärisosetta ja koristele chilisuikaleilla ja ruohosipulilla. Kaada annoksen ympärille ohut kerros kastiketta.

Vinkki: Käyttämällä kalaliemen sijaan kasvislientä saat ruoasta vegetaarisen. Voit valmistaa ohjeen myös gluteenittomana käyttämällä Kikkomanin luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta.