Jaa Google+:ssa:

Maissihiutaleilla kuorrutettu lohi inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

Energiaa per annos: 2694 kJ / 643 kcal

Valmistusohje

Valmistusaika: 20 minuuttia

  1. Taputtele lohifilee kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa n. 2,5 cm:n levyisiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääntele lohipalat jauhoissa. Vatkaa kananmunat ja kääntele lohipaloja ensin vatkatussa munassa ja sitten maissihiutaleissa. Painele maissihiutaleita tarvittaessa hieman loheen kiinni.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja n. 1–2 minuuttia jokaiselta puolelta.
  3. Lämmitä inkiväärillä maustettu teriyaki-kastike, lisää joukkoon voi ja anna sen sulaa. Jaa kastike lautasille ja nostele kastikkeen joukkoon lohipaloja. Halutessasi voit koristella annokset ananaskirsikoilla sekä tarjoilla mangoldisalaatin kanssa.