Jaa Google+:ssa:

Kuukauden tuote: Poke-kastike

Kikkomanin Poke-kastike pohjautuu luonnollisesti valmistettuun soijakastikkeeseen, johon on lisätty paahdettua seesamiöljyä, hieman sitruunamehua ja ripaus tulista chiliä. Tämä maultaan ainutlaatuinen kastike on täydellisen tasapainoinen ja se antaa esim. poke-kulhoille intensiivisen maun.

Poke-kastike

Soijakastikkeella maustetut jälkiruoat

Soijakastike sopii hienosti myös jälkiruokiin. Ihastuta vieraasi tällä erityisellä makuyhdistelmällä: Lisää kakkuihin, torttuihin, mousseihin ja muihin makeisiin ruokiin muutama tippa Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta ja saat niihin hienon suolaisen makean vivahteen.

lisää

Kuukauden tuote: Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa

Vähennä suolan käyttöä mausta tinkimättä. Vähemmän suolainen soijakastikkeemme antaa herkullista ja raaka-aineiden omaa makua korostavaa Umami-makua miltei ruokaan kuin ruokaan.

Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa

Luonnollisesti valmistettu soijakastike

Luonnollisesti valmistettu soijakastike ei sovi ainoastaan japanilaisiin ja aasialaisiin ruokiin. Olipa kyse liha- tai kalaruoista, pastaruoista, salaateista tai keitoista, luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen hieno mausteisuus antaa ruokiin täydellisen säväyksen.

Luonnollisesti valmistettu soijakastike

Aidosti japanilaista

Pienet, kauniisti koristellut ruoka-annokset ovat kuuluneet japanilaiseen ruokakulttuuriin jo vuosisatojen ajan. Me käytämme näistä japanilaisista tapas-ruoista nimeä ”japas”.

lisää

Tapas, japanilaisittain: “JAPAS”

Espanjalaisten lisäksi, myös japanilaiset tarjoilevat pieniä tapas annoksia juomien kanssa. Japasinna tapaksia kutsutaan sanalla KAISEKI. Katso täältä herkulliset JAPAS-ideat.

lisää

Sushi-kastike UNAGILLE

Kikkomanin sushi-kastike UNAGILLE antaa sushiin intensiivisen ja samalla makeahkon maun. Se sopii erittäin hyvin japanilaisen herkun ankeriaan kanssa. Kastikkeen pehmeän ja paksun koostumuksen ansiosta voit loihtia sillä vaikkapa koristeellisia kuvioita sushien ja sashimien päälle.

Sushi kastike UNAGI