Jaa Google+:ssa:

Tapas, japanilaisittain: “JAPAS”

Espanjalaisten lisäksi, myös japanilaiset tarjoilevat pieniä tapas annoksia juomien kanssa. Japasinna tapaksia kutsutaan sanalla KAISEKI. Katso täältä herkulliset JAPAS-ideat.

lisää

Kuukauden tuote: Seesam-kastike

Aromikkaat ja paksuhkot, paahdetuilla seesaminsiemenillä maustetut kastikkeet ovat Japanissa erittäin suosittuja. Kikkomanin Seesam-kastikkeella saat salaateista, tofusta, pastasta, höyrytetyistä kasviksista ja monista muista ruuista todella herkullisia!

Seesam-kastike

Aidosti japanilaista

Pienet, kauniisti koristellut ruoka-annokset ovat kuuluneet japanilaiseen ruokakulttuuriin jo vuosisatojen ajan. Me käytämme näistä japanilaisista tapas-ruoista nimeä ”japas”.

lisää

”Japas” = japanilainen tapas

Pienet kulinaariset luomukset – aidosti japanilaisittain tai japanilaisten ruoanlaittoperinteiden inspiroimina. Olemme koonneet yhteen muutamia herkullisia japas-reseptejä.

lisää

Luonnollisesti valmistettu soijakastike

Luonnollisesti valmistettu soijakastike ei sovi ainoastaan japanilaisiin ja aasialaisiin ruokiin. Olipa kyse liha- tai kalaruoista, pastaruoista, salaateista tai keitoista, luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen hieno mausteisuus antaa ruokiin täydellisen säväyksen.

Luonnollisesti valmistettu soijakastike