Jaa Google+:ssa:

Kuukauden tuote: Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa

Vähennä suolan käyttöä mausta tinkimättä. Vähemmän suolainen soijakastikkeemme antaa herkullista ja raaka-aineiden omaa makua korostavaa Umami-makua miltei ruokaan kuin ruokaan.

Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa

Luonnollisesti valmistettu soijakastike

Luonnollisesti valmistettu soijakastike ei sovi ainoastaan japanilaisiin ja aasialaisiin ruokiin. Olipa kyse liha- tai kalaruoista, pastaruoista, salaateista tai keitoista, luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen hieno mausteisuus antaa ruokiin täydellisen säväyksen.

Luonnollisesti valmistettu soijakastike

Aidosti japanilaista

Pienet, kauniisti koristellut ruoka-annokset ovat kuuluneet japanilaiseen ruokakulttuuriin jo vuosisatojen ajan. Me käytämme näistä japanilaisista tapas-ruoista nimeä ”japas”.

lisää

Tapas, japanilaisittain: “JAPAS”

Espanjalaisten lisäksi, myös japanilaiset tarjoilevat pieniä tapas annoksia juomien kanssa. Japasinna tapaksia kutsutaan sanalla KAISEKI. Katso täältä herkulliset JAPAS-ideat.

lisää

Sushi-kastike UNAGILLE

Kikkomanin sushi-kastike UNAGILLE antaa sushiin intensiivisen ja samalla makeahkon maun. Se sopii erittäin hyvin japanilaisen herkun ankeriaan kanssa. Kastikkeen pehmeän ja paksun koostumuksen ansiosta voit loihtia sillä vaikkapa koristeellisia kuvioita sushien ja sashimien päälle.

Sushi kastike UNAGI