Jaa Google+:ssa:

Luonnollisesti valmistettu gluteeniton Tamari-soijakastike

Nauti soijakastikkeesta keliakiasta huolimatta

Useimmat viljalajit sisältävät gluteenia – niin myös vehnä, jota käytetään luonnollisesti valmistetussa soijakastikkeessamme. Gluteenille yliherkät soijakastikkeen ystävät voivat kuitenkin nauttia soijakastikkeesta, sillä tuotevalikoimaamme kuuluu myös luonnollisesti valmistettu gluteeniton Tamari-soijakastike. Perusraaka-aineiden eli soijapapujen, veden ja suolan lisäksi gluteenittomassa soijakastikkeessa käytetään etikkaa. Käymismenetelmä on, kuten klassisessa soijakastikkeessakin, täysin luonnollinen. Makunsa ja monipuolisen käyttömahdollisuutensa puolesta se ei myöskään jää toiseksi perinteisen soijakastikkeen rinnalla.

Vinkki: Makunsa puolesta luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta voi käyttää erinomaisesti perinteisen luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen sijaan, joten ruoanlaittoon riittää hyvin vain yksi soijakastike.

 

 

Ingredienser / Ainesosat
Vatten, sojabönor, salt, ättika.
Vesi, soijapavut, suola, väkiviinaetikka.
Näringsvärde / Ravintosisältö per 100ml  
Energi / Engergia [kJ/kcal] 240 / 57
Fett / Rasva [g]   0
  varav mättat fett / josta tyydyttynyttä [g]0
Kolhydrat / Hiilihdraatit [g]  2,0
  varav sockerarter / josta sokereita [g]0
Protein / Proteiini [g]   10
Salt / Suola [g]   16,4