Jaa Google+:ssa:

Gluteeniton Teriyaki-marinadi

Kikkomanin gluteenittoman Teriyaki-marinadin ansiosta gluteenille yliherkät soijakastikkeen ystävät voivat nyt nauttia liha- ja kasvisruoissaan Teriyaki-kastikkeen ainutlaatuisesta mausta. Kastike sopii niin grillimarinadiksi kuin paistetun ruoan maustamiseen antaen ruokaan ainutlaatuisen täyteläistä makua.

Teriyaki – japanilaisen keittiön klassikko

Teriyaki tulee japanin kielen sanoista ”teri” (kiilto) ja ”yaki” (grillata, paistaa) ja se on japanilainen tapa valmistaa liha- ja kalaruokia: ensin ainekset marinoidaan, jonka jälkeen ne grillataan tai paistetaan. Näin aineksiin saadaan makean pikantti maku. Teriyaki ei kuitenkaan kuulu vain japanilaiseen keittiöön, vaan sopii erinomaisesti myös grilliklassikoiden valmistukseen.

Vinkki: Kun haluat valmistaa nopeasti ruokaa, leikkaa kanan rintafileet suikaleiksi ja marinoi ne gluteenittomassa Teriyaki-marinadissa. Paista kanasuikaleet kovalla lämmöllä ja kaada joukkoon hieman marinadia. Lisukkeeksi sopii erinomaisesti riisi tai salaatti. Kikkomanin gluteeniton Teriyaki-marinadi sopii myös mainiosti dipiksi.

Ingredienser / Ainesosat
Gluteeniton Soijakastike (vesi, soijapavut, suola, väkiviinaetikka), viini (sisältää rikkidioksidia), sokeri, vesi, väkiviinaetikka, suola, mausteuutteet, sipulijauhe, valkosipulijauhe.
Näringsvärde / Ravintosisältö per 100ml  
Energi / Engergia [kJ/kcal] 430 / 101
Fett / Rasva [g]   0
  varav mättat fett / josta tyydyttynyttä [g]0
Kolhydrat / Hiilihdraatit [g]  14
  varav sockerarter / josta sokereita [g]14
Protein / Proteiini [g]   6,9
Salt / Suola [g]   11,5