Jaa Google+:ssa:

Vähemmän suolaa

Kikkoman on tutkinut luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen terveyteen vaikuttavia ominaisuuksia jo vuosikymmenten ajan. Uusimmat tulokset osoittavat, että luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen käytön avulla voidaan vähentää tavallisten elintarvikkeiden suolapitoisuutta jopa 50 prosentilla – ilman, että se vaikuttaisi rakastamaamme makuun.

Kokeile siis korvata pöytäsuola soijakastikkeella!

Syö terveellisesti – käytä Kikkoman-soijakastiketta

Voit vähentää suolan käyttöä huomattavasti korvaamalla suolan luonnollisesti valmistetulla Kikkoman-soijakastikkeella.

Viisi perusmakua (suolainen, hapan, karvas, makea ja umami) ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

Kikkoman-soijakastike sisältää runsaasti luonnollista umamia, joka edesauttaa ruoan suolaisen maun aistimista. Ruokaa valmistaessasi voit siis unohtaa suolan käytön ja silti nauttia täyteläisestä mausta.

Käyttö kotona:

  • salaattikastikkeet (jopa 50 % vähemmän suolaa2))
  • keitot (jopa 24 % vähemmän suolaa 3))
  • pannulla valmistettavat ruoat (jopa 29 % vähemmän suolaa2))

Käyttö teollisuudessa:

  • valmiskeitot (jopa 33 % vähemmän suolaa 3))
  • marinoitu liha (jopa 29 % vähemmän suolaa2))
  • kastikkeet (jopa 50 % vähemmän suolaa2))
  • leipä (jopa 39 % vähemmän suolaa3))
  • kinkku, makkara (jopa 35 % vähemmän suolaa4)